coretgenealogie

Widgets » Wie (onder)zoekt wie? (1)

Het Stamboom Forum kent ook een register met familienamen die onderzocht danwel gezocht worden door stamboomonderzoekers. Dit (doorzoekbare) register is bekend onder de naam Wie (onder)zoekt wie? Via de website kan men in contact komen met deze stamboomonderzoeker(s).

Deze widget maakt gebruikt van de gelijknamige API, zie https://api.coret.org/wiezoektwie/ voor uitgebreide documentatie.

Voorbeeld

Hieronder ziet u hoe het Wie (onder)zoekt wie? widget eruit ziet (in uw browser) met de standaard opmaak en zoeken op de familienaam

Code

Om het Wie (onder)zoekt wie? widget gratis (zo lang het niet voor commercieel doeleinden wordt gebruikt of wordt vergezeld met reclame uitingen) en eenvoudig op uw website, weblog of social network profiel te plaatsen dient u de volgende regel te kopiëren:

<script src="https://api.coret.org/wiezoektwie/onderzoekers/v1/?search=start&q=Velde%2C+van+de&output=jswrite" type="text/javascript">
</script>

Let op: De familienaam die wordt opgezocht in het Wie (onder)zoekt wie? register maakt deel uit van de URL (de q parameter).

Opmaak

De opmaak van deze widget is via CSS te beïnvloeden. Er zijn hiervoor 3 elementen in de uitvoer van de widget die gestyled kunnen worden:

Andere methode

Zie ook methode 2, een alternatieve widget voor de Wie (onder)zoekt wie functionalteit.